Over mij

Wie ben ik?

Met mijn achtergrond als scout, sociale buitensporter en moestuinier ben ik, Susanne Aarts, een buitenmens en natuurliefhebber. Als geregistreerd Vaktherapeut Dans heb ik tientallen jaren ervaring in de klinische GGZ met alle voorkomende psychiatrische problematiek. Als trainer heb ik vele zorgprofessionals en teams in de zorg ondersteund en versterkt in hun teamontwikkeling. In de kern ben ik een bewustmakende balanswerker, een doelenstellende verbinder, een organiserend ideeënmens.

Voor mij zijn veiligheid en vertrouwen de basis om verbinding aan te gaan. Veiligheid is het fundament om op te bouwen; je moet je veilig voelen voor je (verder) kan groeien, jezelf kunt  zijn en doen wat je wil. Vertrouwen heb je nodig in jezelf, maar ook in anderen om je heen. Vanuit gelijkwaardigheid wil ik contact maken met de ander. Dat verwacht ik ook van de ander richting mij. Daarnaast sta ik voor autonomie; dat je kunt en durft te handelen naar wat jij belangrijk vindt en zelf regie kunt voeren in het volgen van je eigen behoeften.

Vanuit mijn eigenheid en stabiliteit kan ik ruimte creëren, zodat jij stil kunt gaan staan bij jouw eigen beleving, motivatie en behoeften. Ik laat je ervaren dat jij jezelf mag zijn in een helder kader van wederzijdse verwachtingen en grenzen en dat je dat ook kúnt.

Met passie en compassie sta ik in mijn werk en voel, denk en beweeg ik met je mee. Met een positieve blik onderzoeken we; wat kun en wil je wél? Ik richt me op het opdoen van positieve ervaringen met speelsheid en plezier in beweging, ontwikkeling en contact. Verder ben ik een kritische, creatieve denker die doelen niet uit het oog verliest en creatieve ideeën aandraagt in het omgaan met situaties.

Ik breng mensen in beweging

Ik breng mensen bij zichzelf

Ik breng mensen bij de natuur

Kom in beweging!